Moi c’est

interior

The apartment is slowly starting to take shape, as we bring in new stuff little by little. My former bookshelves have turned into a shoe shelf. The shoes stay here while I run around in my converse. Or barefoot. While listening to Camélia Jordana – Calamity Jane.

5 thoughts on “Moi c’est

    • Karoline: 6 mnd på luftmadrass fra Walmart er noe alle må oppleve en gang i livet. … og så aldri igjen.

  • Det er heilt grusomt å ikkje kunne kjøpe bøker, slit med det same sjølv. I går braut eg regelen og kjøpte ei på Mammutsalget, La Peregrina. Skal kose meg med den når eg ferdig med boka om HeLa-cellene, dvs. Henrietta Lacks. Ei slik bok må bli erstatta av noko kosleg.

  • Maud Helene: vil bare ha flere.
    Odette: La Peregrina er en fantastisk nydelig bok, leste den for et par år tilbake men husker den fremdeles. FIN !

Comments are closed.