Fields of Gold – Haneul Park

fields-of-gold-24

In a city of 25 million people, a green oasis might seem like a utopian wish. Seoul however has done an amazing job of creating parks, ponds and digging up rivers to create green lungs in the asphalt jungle. One result of the “think green”-mentality is the repurposing of the landfill by the World Cup Stadium, that was turned into a park a decade ago. Haneul Park to be specific. Sunday morning we headed over to take stroll among the tall eulalia grass that grow there in the fall. Taking a break from the busy city life and breathing in fresh air proved to be the perfect way to end a very long, but exciting, week.

fields-of-gold-52 fields-of-gold-26fields-of-gold-49 fields-of-gold-30 fields-of-gold-33fields-of-gold-62 fields-of-gold-37 fields-of-gold-38fields-of-gold-39fields-of-gold-17 fields-of-gold-42fields-of-gold-66

What’s your favorite green lung in the big city?

3 thoughts on “Fields of Gold – Haneul Park

  • hei maren, du har en kjempe fin blogg altså. håper alt går bra med deg i korea, hvor lenge skal du være der? jeg har begynt å blogge,og jeg bruker også wordpress. og jeg lurte på om du kunne si meg om det er sånn at jeg må kjøpe Premium medlemskap og så kjøpe blogg temaet for å kunne designe bloggen slik jeg vil? klem stine

    • Hei Stine! Velkommen til bloggverden. Jeg bruker gratisutgaven av wordpress som man laster ned på wordpress.org og så laster opp på egen serverplass (som jeg leier hos one.com), den utgaven gir størst frihet over eget produkt. Hvis man betaler for premium-utgaven for wordpress.com får man relativt stor frihet til å redigere og fikse selv på layout (og funksjoner), så det kommer litt ann på hva du er ute etter. Jeg kan svare mer konkret hvis du forteller meg spesifikt hva du er ute etter å endre!

  • Takk for det Maren:) har vært innom bloggen din en god del ganger, synes du er skikkelig flink altså. Du skriver jo utrolig bra og tar fantastiske bilder. Jeg har egentlig lyst til å ha samme tema som deg på bloggen, bare blogum 2 versjonen. Jeg leier også hos one.com forresten. Det jeg lurte på er om man også må betale for blogum temaet etter å ha betalt for premium medlemskap? Kan jeg i såfall da forandre på overskrift, farger osv? Tusen takk for at du tar deg tid til å svare forresten. Klem

Comments are closed.