DIY – i did it myself

diy

Finally got my ebay-orders in the mail, which meant DIY-time at home. Following the recipe made by Honestly WTF I made a couple of these beauties. Super-easy and oh-so wearable. One bracelet in dark green, one in orange and then this one in pink. Next I’ll try to make one with crystal chain instead of brass ball chain.

Do you approve?

4 thoughts on “DIY – i did it myself

  • de ble jo kjempe fine.. jeg holder jo på som f med mine som jeg har fått sykt mange bestillinger på :) gøy er det også.. et lite tips maren, kjøp vokset lintråd, da sitter den bedre og glir ikke på skinnet eller på chainballsene :)

  • Dorthea: easier the better. :)

    Janka: Dully noted ! Skal se etter det neste gang jeg er på sybutikken! Dine er jo helt fantastiske da, med hodeskallene som fester og sånt. Får se om jeg klarer å utvikle meg litt i den retningen etterhvert. Baby steps ;)

  • Pingback: - maren bjørgum

Comments are closed.