positively negative

Oslo Fashion Week starts today, which means work, photos, champagne and a whole lot of beautiful but negative people. What’s up with the Norwegian people these days? The Linnea Myhre-wave is certainly rolling across the country and people are taking it to extreme lengths. Suddenly you are naive, stupid or a complete outsider if you enjoy yourself, because every event, every concert, every movie, etc is just pure crap and if you for some reason enjoyed it there must be something wrong with you. Not that I don’t enjoy people with a sarcastic “I hate the world”-point of view, but this is starting to get ridiculous.

Personally I try to see the best things in everything I do and take part in, because (and yeah, I know this sounds like the most horrible cliché) I try to live by the rule that you only have as much fun as you make yourself. And while I know it is an idealist’s foolish dream, I wish more people could take that to heart, because all the hate is just … irritating and exhausting.

This week I am going to see some – but not all – the shows. Today I am looking forward to the wonderful and fantastic circus which is Fam Irvoll. Tomorrow is all about Camilla Bruerberg, Mardou&Dean, Maggie Wonka and Kristian Aadnevik for Riccovero. And school of course. Loads of school.

Will I be seeing any of you at Oslo Fashion Week?

photo_private

18 thoughts on “positively negative

 • Jeg er enig med deg, og synes man skal være positiv. Det blir jo mye mer gøy å leve da! :) Synes ikke man skal ta seg selv så høytidelig jeg.

  Kanskje vi sees i løpet av uken :)

 • I know its amazing. If OFW sucks so bad, why don’t you just stay at home? My boyfriend always tell me to stay positive, cuse that way you attract positive things your way :).

 • Jeg er så sykt enig med deg! Hva er ikke bedre enn å glede seg over ting, tenk å gå rundt å ha det drit hele tiden, nei takk sier jeg :) Kos deg masse på OFW:)

 • OFW er ikkje klar for meg, så eg held meg unna austsida av vannskillet. Trampar heller rundt i leiligheita i ført Victoria’s Secret daffebukse og skisokkar. Skikkeleg heitt, ass!;)

 • I couldn’t agree more! Why does everyone have to be so freakin negative? I had a great time today; not as jet-lagged as I was at the BAwards – so it was easier to enjoy it all ^^,

 • Ikke alle trenger å være rosabloggere som skryter av alt de får fra sponsorer, noen må være de som skiller seg ut. Men det å lage sak om det handler vel kanskje mest om å skape oppmerksomhet, eller hur?

 • helt enig med deg, på tide at folk snur seg og går mot den optimistiske veien, det er da forskjell på sarkasme og overdrivelse!

 • Mmaddiiee: hehe, integreringspolitikk ftw. ;)

  Litekorkat: det har ingenting med det å gjøre i det hele tatt, dette er ikke isolert til bloggere og jeg ikke kunne brydd meg mindre om hva bloggere skriver av negative ting, det sensurerer jeg som jeg selv vil. Det jeg snakker om er en allmennt akseptert negativitetsbølge som gjør at ingenting kan være morsomt lenger. Det må da være mulig å finne en mellomting mellom naiv optimisme og bitter pessimisme. Livet er ikke så sort-hvitt som folk vil ha det til. Ikke bloggverdenen heller for den saks skyld.

 • Åh, så ålreit å se en blogger blogge akkurat dette! Jeg blir så sliten av at alle må forholde seg til alt på enten en ironisk eller negativ måte, og alle er redde for å uttale seg positivt om nye ting, for hvis man sier noe “feil” som atpåtil er positivt (grøss) så er man plutselig kjempeukul. Det er mye lettere å si hva man hater, og å hate “feil” ting er visst ikke halvparten så ille som å elske “feil” ting. Slitsomt, og veldig lite konstruktivt i lengden synes jeg.

 • Åh, jeg er så enig! Plutselig er det liksom trendy å hate alt og alle, være kronisk misfornøyd og for kul for enhver anledning. Det er jo intet mer enn tragisk. You spoke my mind her altså.

Comments are closed.