A Whisper, A Message

coldplay

Coldplay live in Spektrum, September 2008

My favorite band these last nine years Coldplay is (finally!) releasing their new album Mylo Xyloto on October 24th. September 12th they will give out the first single from the album, called “Paradise”. Lostmyhead(.org) derived from a Coldplay song, “We never change” was my second alternative when deciding what to tattoo on my wrist and password for the wi-fi in the Oslo-apartment was “coldplay”. Needless to say I am counting the days, hours and minutes ’till the record arrives in an (iTunes) store in my vicinity, but in meantime I am happily reliving memories from my two encounters with the band, both in Oslo Spektrum.

Are you a fellow Coldplay-fan?

photos_private

8 thoughts on “A Whisper, A Message

 • Jeg synes de to første albumene deres er fantastiske, men liker ikke de siste fullt så godt. Nå har jeg ikke hørt så mye på det aller siste, så har vel ikke egentlig rett til å uttale meg om det. :P Men er artig å følge med og se hvor mye de har utviklet seg siden starten!

 • Du er ikke alene om å telle ned! Var så heldig å se dem når de spilte på wembley for første gang, i september 2009. Helt utrolig! Det var den fineste dagen i mitt liv, for etter konserten fridde kjæresten min.

  • Pia: LOL. Syykt vittig du er…..

   Julia: indeed.

   Lise: =D

   Kine: <3 det er definitivt også en måte å bli fridd på. Jeg vil og!

   Henry: akkurat slik man trenger det.

   Kristine: jeg er en av dem som liker alle albumene, selv om de er ytterst forskjellige. Det er bare noe med sounden. :)

Comments are closed.